• post@bellissimaclinic.no
  • + 47 929 82 041

Vipper/bryn og voks

Vi former bryn med pimett og voks Fargobehandlingene tar fra 3 til 12 minutter

Vipper og bryn

Vi former bryn med pimett og voks Fargobehandlingene tar fra 3 til 12 minutter

For å utføre vippeloft brukes det silikonpads etter den storrelsen som passer dine vipper, to forskjellige trinn med settingkrem og behandlingen avsluttes med farge: Vippcloft gir et åpent blikk og illusjon av lango vipper.

Bemerkning før behanling:

Vi anbefaler ikke vippeløft på veldig sensitive øyne/hud.

Behandlingen kan kun utføres på friske og sunne vipper. Vi utfører ikke vippeløft hvis du har øyeinfeksjon eller lignende.

For å få et best mulig resultat er det viktig og ikke dusje i varmt vann, la badstue eller annen form for varmebehandling de neste 24 timene etter behandlingen. Dette inkludere også sminke.

Hårfjerning med voks

Profesjonell hårfjerning med voks er en effektiv og skånsom metode for å fjerne uønsket hårvekst. Etter gjentatte behandlinger vi hårveksten bli svakere og mykere. Det anbefales å gjenta behandlingen etter ca 4 ukar For at behandlingen skal utføres må håret ha en lengde på mellom 0,5 cm til 1 cm

VIKTIG!

Unngå soling de neste 24 timene etter voksbehandling. Vi anbefaler også at man begrenser bruken av sminke, parfymerte produkter og trening til dagen etter behandling.

 

 

Bivirkninger:

Ved bruk av vippe- og brynprodukter eller voks kan det forekomme bivirkninger. Noen vanlige bivirkninger kan inkludere irritasjon, rødhet, kløe og hevelse i området rundt øynene eller brynene. I sjeldne tilfeller kan det også oppstå allergiske reaksjoner, som kan føre til mer alvorlige symptomer som pustevansker og anafylaktisk sjokk. Det er derfor viktig å følge bruksanvisningen nøye og unngå å få produktet i øynene. Dersom du opplever ubehag eller symptomer etter bruk av disse produktene, bør du kontakte lege eller annet helsepersonell umiddelbart.

 

Pris:

Farge vipper

350 kr

Farge bryn

250 kr

Napping/voksing av bryn

250 kr

Napping/voksing og farge av bryn

400 kr

Napping/voksing og farge av bryn og vipper

600 kr

Vippeløft inkludert farge

900 kr

Legger

350 kr

Legger og lår

600 kr

Armer

350 kr

Armhuler

250 kr

Overleppe eller hake

200 kr

Overleppe og hake

350 kr

Bikinilinje

350 kr

Rygg og skuldre

550 kr