• post@bellissimaclinic.no
  • + 47 929 82 041

Belkyra

Behandlingen vant i 2015 «Allure Best of Beauty Breakthrough Award» og er godkjent av helsemyndighetene i USA (FDA).

Belkyra

Belkyra er en effektiv ikke-kirurgisk injeksjonsbehandling for fjerning av moderate mengder uønsket fett under haken, og er godkjent av helsemyndighetene i USA (FDA). Behandlingen vant i 2015 “Allure Best of Beauty Breakthrough Award”.

Behandlingen inneholder et molekyl som løser opp fettceller permanent, og ingen andre celler enn fettceller påvirkes av behandlingen. Belkyra inneholder virkestoffet deoksykolsyre, som produseres naturlig i kroppen og hjelper til med fordøyelsen av fett.

Belkyra brukes hos voksne til behandling av submentalt fett (uønsket fett under haken), når dette har en betydelig psykologisk innvirkning på pasienten. Behandlingen innebærer å injisere virkestoffet deoksykolsyre som ødelegger fettcellene permanent og hindrer dem i å lagre fett. Huden i området vil strammes.

Avhengig av mengden fett som skal fjernes, kan behandlingen gjentas 1-3 ganger med 4-6 ukers intervaller. Reduksjonen av fettceller er permanent, og resultatet vil være synlig etter 8 uker. Det kan være individuelt hvor mange behandlinger som trengs for ønsket resultat, men av erfaring kreves det 2-3 behandlinger for et merkbart resultat.

Det er verdt å merke seg at behandlingen kan medføre hevelse i området i opptil 7 dager, og det kan være en individuell respons på behandlingen. Det anbefales derfor å rådføre seg med en kvalifisert helsepersonell før man bestemmer seg for å gjennomgå behandlingen.

Bivirkninger:

Selv om Belkyra er en relativt trygg behandling, kan det som med alle medisinske prosedyrer være bivirkninger. De vanligste bivirkningene inkluderer hevelse, smerte, rødhet og blåmerker i det behandlede området. Noen pasienter kan også oppleve nummenhet, kløe, ømhet og hardhet i området.

Det er viktig å følge legens instruksjoner etter behandlingen, inkludert å unngå soling, trening og massering av området i flere dager etterpå. I sjeldne tilfeller kan det oppstå mer alvorlige bivirkninger som infeksjon, allergisk reaksjon, eller skade på nerver eller blodkar i området.

Det er viktig å diskutere eventuelle bekymringer eller spørsmål om bivirkninger med legen din før du bestemmer deg for å gjennomgå behandlingen.

Pris

Belkyra

5,500 kr