• post@bellissimaclinic.no
  • + 47 929 82 041

Belkyra - Fjerning av dobbelthake

Behandlingen vant i 2015 «Allure Best of Beauty Breakthrough Award» og er godkjent av helsemyndighetene i USA (FDA).

Fjerning av dobbelhake

Behandlingen vant i 2015 «Allure Best of Beauty Breakthrough Award» og er godkjent av helsemyndighetene i USA (FDA).

Belkyra er en effektiv ikke-kirurgisk injeksjonsbehandling for fjerning av moderate mengder uønsket fett under haken. Belkyra inneholder et molekyl som løser opp fettceller permanent. Ingen andre celler enn fettceller påvirkes av behandlingen.

Avhengig av mengden fett, gjøres behandlingen 1-3 ganger med 4-6 ukers intervall. Reduksjonen av fettceller er permanent.

Hva er Belkyra:

Belkyra inneholder virkestoffet deoksykolsyre. Deoksykolsyre produseres naturlig i kroppen din og hjelper til med fordøyelsen av fett.

Legemidlet brukes hos voksne til behandling av submentalt fett (uønsket fett under haken) når dette har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten.

Belkyra er det første godkjente legemiddeltil behandling av uønsket fett under haken, som sees i form av en dobbelt hake. Behandlingen innebærer å injisere virkestoffet deoksylsyren som ødelegger fettcellen permanent og ikke kan lagre fett. Huden i området vil strammes. Behandlingen vil medføre hevelse i området opptil 7dager. Resultatet vil være synlig etter 8 uker. Det er individuelt hvor mange

behandlinger som trengs for ønsket resultat, men av erfaring kreves det 2-3 behandlinger for et merkbart resulttat.

Pris

Belkyra (fjerne dobbelthake)

5,500 kr