• post@bellissimaclinic.no
  • + 47 929 82 041

Profhilo

Profhilo® er det første BDDE-frie, stabiliserte og injiserbare hyaluronbaserte produktet for behandling av slapp hud.

PROFHILO

Profhilo® er et produkt for behandling av slapp hud som inneholder hyaluronsyre og er injiserbart. Det er det første stabile og BDDE-frie produktet av sitt slag. Produktet kan fukte og remodellere aldrende og slapt vev, og er effektivt i områder der andre mesoterapi/skinboosterbehandlinger ikke har fungert tilstrekkelig.

Profhilo® har en høy konsentrasjon av hyaluronsyre (64 mg / 2 ml) og kan gi umiddelbar effekt.

Det er viktig å merke seg at Profhilo® ikke er en filler, men en injeksjonsbehandling som gjenoppretter nivået av hyaluronsyre som naturlig finnes i huden. Behandlingen kan glatte og stramme huden i ansikt, hals og kropp, reparere og stimulere huden, samt gi fuktighet fra innsiden. Det er en enkel og rask behandling som ikke krever «nedetid».

Ved en Profhilo®-behandling blir hyaluronsyren injisert under det ytterste laget av huden. Hyaluronsyren sprer seg kontrollert i overhuden og regenererer seg med hudens vev for å aktivere naturlig hydratisering. Dette kan øke produksjonen av elastin og kollagen, som kan gi en glattere, fastere og jevnere hud. De mest vanlige områdene å behandle med Profhilo® er ansikt, nakke og hender.

Hvordan foregår en behandling?

Profhilo er en Injeksjonsbehandling som utføres rett under det ytterste laget av huden. I overhuden sprer hyaluronsyren seg under kontrollerte former og regenererer seg med hudens vev for å umiddelbart aktivere den naturlige hydratiseringen. Som et resultat øker produksjonen av elastin og kollagen. De mest vanlige områder å behandle med PROFHILO er ansiktet, nakken og hender.

Bivirkninger:

Profhilo® er et injiserbart produkt for behandling av slapp hud som består av hyaluronsyre. Selv om produktet anses som trygt og effektivt, kan det fortsatt ha bivirkninger. De vanligste bivirkningene kan inkludere rødhet, hevelse, kløe, ømhet og blåmerker rundt injeksjonsstedet. Noen pasienter kan også oppleve hodepine, kvalme eller generell ubehag etter behandlingen. Det er viktig at pasienter informeres om disse potensielle bivirkningene før de velger å gjennomføre behandlingen.

Pris

Profhilo behandling

5.500 kr