• post@bellissimaclinic.no
  • + 47 929 82 041

Profhilo

Profhilo® er det første BDDE-frie, stabiliserte og injiserbare hyaluronbaserte produktet for behandling av slapp hud.

PROFHILO

Profhilo® er det første BDDE-frie, stabiliserte og injiserbare hyaluronbaserte produktet for behandling av slapp hud. Den gir umiddelbar effekt og er svært effektiv i området der andre mesoterapi/skinboosterbehandlinger ikke har strukket til.

Profhilo® består av høy konsentrasjon HA (64 mg / 2 ml) og fukter ikke bare huden, men remodellerer også det aldrende og slappe vevet.

Profhilo® er revolusjonerende innen fuktbehandling og er allerede en av de mest brukte behandlingene i flere land.

Profhilo er ikke en filler, men en injeksjonsbehandling som gjenoppretter nivået av hyaluronsyre som naturlig finnes i huden. Profhilo har en struktur som gjør at det spres over et stort område på huden som gir mer fuktighet og samtidig strammer opp huden.

Hovedpunkter om Profhilo

Glatter og strammer hud i ansikt, hals og kropp Reparerer og stimulerer huden. Gir ikke volum, men fukter huden fra innsiden.
Enkel og rask behandling uten « nedetid»

Hvordan foregår en behandling?

Profhilo er en Injeksjonsbehandling som utføres rett under det ytterste laget av huden. I overhuden sprer hyaluronsyren seg under kontrollerte former og regenererer seg med hudens vev for å umiddelbart aktivere den naturlige hydratiseringen. Som et resultat øker produksjonen av elastin og kollagen, noe som resulterer i glattere, fastere og glattere hud. De mest vanlige områder å behandle med PROFHILO er ansiktet, nakken og hender.

Pris

Profhilo behandling

5.500 kr