• post@bellissimaclinic.no
  • + 47 929 82 041

Juvéderm filler

Juvéderm er en filler som glatter ut rynker og som kan fremheve ansiktskonturer og gi fyldigere lepper. Filleren tilfører og holder på fuktigheten til huden, og resultatet er langvarig.

Juvéderm filler

Juvéderm er en filler som glatter ut rynker og som kan fremheve ansiktskonturer og gi fyldigere lepper. Filleren tilfører og holder på fuktigheten til huden, og resultatet er langvarig.

Produktet er helt naturlig og inneholder altså ingen giftstoffer, og påvirker ikke mimikken i ansiktet.

Hva er Juvéderm?

Juvéderm er en filler som inneholder hyaluronsyre, som også er et sukkerstoff kroppen produserer. Huden mister hyaluronsyre over tid, og noen opplever det som at huden mister sitt ”ungdommelige utseende”. Dette resulterer i at linjer og rynker dukker opp da tyngdekraften er med på å trekke huden ned. I tillegg kan huden oppleves som tørrere og fuktløs.Juvederm gir mer fuktighet og samtidlig glatte ut rynker og linjer.

Juvederm blir sprøytet under huden av en sertifisert behandler (lege eller sykepleier) med en svært tynn nål.

Hva er forskjellen mellom Juvéderm og botox?

Botox får musklene til å slappe av og brukes for å minske synligheten av hud som trekkes sammen der musklene trekkes sammen. Juvéderm glatter ut linjer og rynker, og gjenoppbygger hudens volum samtidig som den tilfører huden ny fuktighet innenifra.

Juvéderm inneholder en unik gele med en glattende og fyllende effekt, og derfor fungerer produktet ypperlig som volumfiller. Her kan det brukes til å jevne ut poser under øynene, skulpturere kinnbein samt gi kinnene en ekstra spenst. Filleren kan også brukes til å rette ut ”sure” munnviker og til utfylling av rynker på brystparti og hender.

Juvéderm til fyldigere lepper

Juvéderm er en populær filler som brukes til å gi fyldigere lepper eller til å tilføre fuktsultne lepper ny fuktighet. Resultatene filleren gir er helt naturlige, og du bestemmer sammen med din behandler hvordan resultat du ønsker. Vår behandler har mange års erfaring og er svært dyktig.

Juvéderm inneholder bedøvelsesmiddelet lidokain, og gjør dermed injeksjonen skånsom og lite smertefull.Behandlingen er skånsom, og du vil kunne være klar for å gå ut og gjøre ærender rett etter behandling.

Alle har forskjellig hud, og noen har litt mer følsom hud enn andre. Men hos de aller fleste vil det ikke være noen tegn etter behandlingen, bortsett fra litt rødhet.
Viktig å gå til en trygg behandler. Hos oss vil du alltid ha en positiv opplevelse og gode resultater.

Pris

Juvéderm 0,5ml

2,800 kr

Juvéderm 1,0ml

4,300 kr