• post@bellissimaclinic.no
  • + 47 929 82 041

Juvéderm filler

Juvéderm er en filler som glatter ut rynker og som kan fremheve ansiktskonturer og gi fyldigere lepper. Filleren tilfører og holder på fuktigheten til huden, og resultatet er langvarig.

Juvéderm filler

Hva er Juvéderm?

Juvéderm filler er et kosmetisk produkt som brukes til å glatte ut rynker og øke volumet i ansiktet, leppene, brystpartiet og hendene. Produktet inneholder hyaluronsyre, et naturlig sukkerstoff som kroppen produserer, og det tilfører og bevarer fuktighet i huden over tid.

Produktet blir injisert under huden av en sertifisert behandler med en tynn nål. Juvéderm er forskjellig fra Botox, et annet kosmetisk produkt som brukes til å redusere muskelkontraksjoner som forårsaker rynker og fine linjer.

Juvéderm inneholder bedøvelsesmiddelet lidokain for å minimere smerte og ubehag under behandlingen. Etter behandlingen kan det være litt rødhet, men det vil ikke være noen varige tegn på behandlingen hos de fleste personer.

Juvéderm er et godkjent kosmetisk produkt, men det er viktig å huske på at det ikke er en permanent løsning for å opprettholde hudens ungdommelige utseende.

Hva er forskjellen mellom Juvéderm og botox?

Juvéderm og Botox er to forskjellige kosmetiske behandlinger som brukes til å forbedre utseendet på huden og redusere tegn på aldring. Det er viktig å merke seg at disse behandlingene har forskjellige sammensetninger og virker på forskjellige måter.

Juvéderm er en filler laget av hyaluronsyre som injiseres i huden for å fylle ut dype linjer og rynker, samt for å gjenoppbygge volumet i områder som har mistet det over tid. Juvéderm fungerer også som en fuktighetsgiver som bidrar til å øke hudens glatthet og elastisitet. Filleren kan brukes på forskjellige områder i ansiktet, inkludert området rundt øynene og kinnene.

Botox, derimot, er en injeksjon av botulinumtoksin, et giftstoff som midlertidig lammer musklene som er ansvarlige for å skape rynker og linjer i ansiktet. 

Juvéderm til fyldigere lepper

Juvéderm er en populær filler som brukes til å gi fyldigere lepper eller til å tilføre fuktsultne lepper ny fuktighet. Resultatene filleren gir er helt naturlige, og du bestemmer sammen med din behandler hvordan resultat du ønsker. Vår behandler har mange års erfaring og er svært dyktig.

Juvéderm inneholder bedøvelsesmiddelet lidokain, og gjør dermed injeksjonen skånsom og lite smertefull.Behandlingen er skånsom, og du vil kunne være klar for å gå ut og gjøre ærender rett etter behandling.

Alle har forskjellig hud, og noen har litt mer følsom hud enn andre. Men hos de aller fleste vil det ikke være noen tegn etter behandlingen, bortsett fra litt rødhet.
Viktig å gå til en trygg behandler. Hos oss vil du alltid ha en positiv opplevelse og gode resultater.

 

 

Bivirkninger:

Som med alle kosmetiske behandlinger kan Juvederm behandling føre til noen bivirkninger. De vanligste bivirkningene inkluderer  rødhet, hevelse, kløe, blåmerker eller ømhet på injeksjonsstedet. Disse bivirkningene er vanligvis milde til moderate. Det er imidlertid også en sjelden risiko for mer alvorlige bivirkninger, som infeksjon, allergiske reaksjoner, og vevsdød.

Det er viktig at du informerer legen din om eventuelle allergier, hudsykdommer eller tidligere reaksjoner på injeksjoner før behandlingen. Legen din vil også gi deg råd om eventuelle forholdsregler du bør ta etter behandlingen for å minimere risikoen for bivirkninger. Det er viktig å merke seg at resultatene fra Juvederm-behandling varierer fra person til person, og det er ingen garanti for at du vil oppleve de samme resultatene som andre. Som med alle kosmetiske behandlinger, er det viktig å være realistisk med forventningene dine og å diskutere eventuelle bekymringer med legen din før behandlingen.

Viktig å gå til en trygg behandler. Hos oss vil du alltid ha en positiv opplevelse og gode resultater.

Pris

Juvéderm 0,5ml

2,800 kr

Juvéderm 1,0ml

4,300 kr