• post@bellissimaclinic.no
  • + 47 929 82 041

Trådløft

Trådløft er en teknikk som går ut på å stramme opp løs hud i ansiktet ved hjelp av spesialdesignede tråder. Dette er en behandlingsmetode som har vært brukt i flere år og det finnes forskjellige type tråder og produsenter.

Trådløft Oppstramming av løs hud i ansiktet med tråder, Hva er trådløft?

Trådløft er en teknikk som går ut på å stramme opp løs hud i ansiktet ved hjelp av spesialdesignede tråder. Dette er en behandlingsmetode som har vært brukt i flere år og det finnes forskjellige type tråder og produsenter.

Trådene er oppløselige, og det tar ca 18 måneder før de sakte begynner å løses opp. I løpet av den tiden de sitter i huden, stimulerer de pasientens egen kollagenproduksjon, slik at man oppnår fastere hud selv etter at trådene er oppløst.

Hvordan gjennomføres behandlingen?

Behandlingen gjennomføres med lokalbedøvelse. Alle pasienter vil i tillegg også bli tilbudt smertestillende tabletter i forkant.
Behandlingen innebærer et lite inngrep og klassifiseres som minimalt invasivt. Behandlingen gjøres i lokalbedøvelse.

Avhengig av området som skal behandles vil behandler sette inn en lang nål under huden med tråden inni. Når nålen er nådd nedre festepunkt festes tråden og nålen trekkes ut, men tråden blir igjen i huden. Tråden har mothaker som gjør at den blir festet fast i huden. Når tråden ligger på plass kan tråden justeres slik at man får det resultatet man ønsker. Behandlingen kan oppleves som ubehagelig, men er vanligvis ikke smertefull.

Prosedyren tar et sted mellom 30-60 minutter. Det er ingen arr etterpå, og man kan gå på jobb igjen etter 1-2 dager.

Etter behandling

Tråden begynner å integreres i vevet etter en ukes tid, og er vanligvis helt integrert etter 1 måned. I tillegg med en litten løft, begynner de positive vevsreaksjonene å bli synlig etter noen få uker. Fra 4-8 måneder etter behandlingen vil trådene ha påvirket huden slik at revitaliseringen synes.

Behandlingene er uten langvarige bivirkninger, bortsett fra at man som ved alle andre behandlinger hvor man går under huden kan få blåmerker, ømhet og noe hevelse 1-2 uker.

Man kan også i noen tilfeller føle små stikk under huden, men dette går over i løpet av noen får uker. Som regel kan man gå rett på jobb etter en slik behandling. I og med at vi ikke fjerner hud, kan huden legge seg i små folder i området hvor man har trukket huden sammen.

Dette kan vare i noen uker, men vanligvis er det mer eller mindre borte etter 14 dager. Ved eldre hud og mye løs hud, kan dette vare i opptil 4-8 uker – helt til huden har
trukket seg sammen og tilpasset seg trådene og krokene. Man skal til etterkontroll etter ca 14 dager for å se at trådene ligger slik de skal.

Forsiktighetsregler etter behandling:

Dersom man blir rød, øm, varm og hoven i området der trådene ligger etter noen uker, kan det være en infeksjon. Dette oppstår veldig sjeldent, men kan skje dersom man har brukt fingrene i området hvor man har laget hull i huden.

Bivirkninger :

Noen av de vanligste bivirkningene av trådløft inkluderer hevelse, rødhet, blåmerker og ømhet på injeksjonsstedene. Noen pasienter kan også oppleve en prikkende følelse eller nummenhet i området som har blitt behandlet.

Som med enhver injeksjonsbehandling, er det også en risiko for infeksjon. Det er viktig å følge alle instruksjoner gitt av behandlende lege eller kosmetisk sykepleier for å minimere risikoen for infeksjon og andre bivirkninger.

I sjeldne tilfeller kan trådene som er satt inn, bli synlige under huden, eller pasienten kan oppleve asymmetri eller ujevnheter i resultatet.

Hvem er kandidater for trådløft?

Kontraindikasjoner – i hvilke tilfeller kan man ikke få trådløft?

Pricing

Øyebrynsløft Small

12.500 kr

75Min

Øyebrynsløft Medium

15.000 kr

90Min

Øyebrynsløft Large

18.750 kr

90Min

Lepper fra

5.700 kr

45Min

Mid Face Lift X-Small

17.500 kr

45Min

Mid Face Lift Small

18.750 kr

60Min

Mid Face Lift Medium

20.000 kr

75Min

Mid Face Lift Large

21.300 kr

90Min

Definering kjevelinjer fra

12.500 kr

90Min

Revitaliserende behandling fra

5.000 kr

45Min

Neseløft fra

6.500 kr

45Min