• post@bellissimaclinic.no
  • + 47 929 82 041

Bryn lamination

Bryn lamination er en semi-permanent behandling som gir brynene en myk. Behandlingen fungerer ved å bruke en spesiell gel som formes rundt brynshårene og holder dem på plass i en ønsket form.

Bryn lamination

Bryn lamination er en semi-permanent behandling som gir brynene en myk look. Behandlingen fungerer ved å bruke en spesiell gel som formes rundt brynshårene og holder dem på plass i en ønsket form. Brynene ser fyldigere ut, og resultatet kan vare i opptil seks uker. Behandlingen kan bidra til å forbedre formen på brynene, og redusere behovet for å bruke brynsprodukter som blyanter og gels.

For alle behandlingene vil våre skjønnhetseksperter tilpasse behandlingen til dine spesifikke behov og ønsker. Under konsultasjonen vil vi diskutere hva du ønsker å oppnå med behandlingen, og tilpasse den for å gi deg de beste resultatene. Vi vil også gi deg råd om etterbehandlingsinstruksjoner for å sikre at du får det mest mulige ut av behandlingen. Og når du velger vår skjønnhetsklinikk, kan du stole på at vi bruker avansert utstyr og moderne teknologi, som Derma Clear-maskinen, for å gi deg de beste resultatene.

Pris

Bryn lamination

899 Kr