• post@bellissimaclinic.no
  • + 47 929 82 041

Mesoterapi

Mesoterapi er er en effektiv rynkereduserende behandling som gir huden ny vitalitet gjennom mange små injeksjoner. Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyalonronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler, antioksidanter.

Mesoterapi

Mesoterapi er en behandlingsmetode som gir huden ny vitalitet ved hjelp av små injeksjoner. Denne metoden innebærer at huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter. Behandlingen kan brukes til å redusere linjer, rynker, pigmenteringer, arr etter akne, store porer og forbedre hudens elastisitet, grå og gusten hudtone og generell hudforbedring. Mesoterapi kan utføres på områder som ansikt, hals, bryst og hender.

 

Mesoterapi brukes til å behandle blant annet:

Hvilke resultater kan man forvente etter mesoterapi?

Resultatene av mesoterapi kan variere, men man vil som regel oppleve en umiddelbar hudforbedring rett etter behandlingen. Det optimale resultatet vil imidlertid ikke bli synlig før etter 1-2 uker etter behandlingen. Det anbefales å ta 3-6 mesoterapibehandlinger totalt, med 2-4 ukers mellomrom mellom hver behandling, for å oppnå en enda mer langvarig hudforbedring og reduksjon av rynker.

 

Hvordan ser jeg ut etter behandling med mesoterapi?

Etter mesoterapibehandlingen kan huden være rød og hoven i noen dager. Noen personer kan også oppleve små blåmerker etter injeksjonene. Tilhelingsprosessen kan variere fra person til person, men det er vanligvis ikke nødvendig med lengre tids fravær fra dagliglivets aktiviteter. Det er viktig å følge legens råd og unngå direkte sollys i noen dager etter behandlingen.

 

Bivirkninger:

Det er også verdt å merke seg at som med alle injeksjonsbaserte behandlinger, er det en risiko for bivirkninger. Mulige bivirkninger inkluderer infeksjon, hevelse, blåmerker, smerter og allergiske reaksjoner. Det er viktig å informere behandleren din dersom du har noen kjente allergier eller medisinske tilstander før behandlingen.

Pris

Fullt ansikt

2.500 kr

Hals

2.500 kr

Bryst

2.500 kr

Hender

2.500 kr

Ansikt, hals & bryst

5.800 kr