• post@bellissimaclinic.no
  • + 47 929 82 041

Botox

Første gangen du kommer til oss gjennomfører vi en konsultasjon slik at vi på best mulig måte kan stille diagnose og gi råd om hva som er riktig for akkurat deg. Det er viktig at du møter opp uten sminke, slik at vi får evaluert ditt ansikt så korrekt som mulig.

Generell info:

Første gangen du kommer til oss gjennomfører vi en konsultasjon slik at vi på best mulig måte kan stille diagnose og gi råd om hva som er riktig for akkurat deg. Det er viktig at du møter opp uten sminke, slik at vi får evaluert ditt ansikt så korrekt som mulig. Dersom du ønsker å gjennomføre konsultasjon og behandling samtidig er det viktig at du bestiller begge avtalene, slik at vi kan sette av nok tid til.

Du vil få tilsendt et samtykkeskjema på e-post hvor du må fylle inn helseinformasjon og signatur. Dette kan leveres ved første konsultasjon, eller elektronisk på e-post.

Akkurat som ved sykehusene er det viktig for vår planlegging at du sier ifra om du du ikke kan møte til timen din, dersom du glemmer timen eller avbestiller for sent vil du motta faktura for planlagt behandling. Avbestilling eller flytting av avtale må skje i arbeidstiden senest 48 timer før avtalt tid.

Om Botox:

Botox har dokumentert virkning mot blant annet rynker, svette, kviser/akne, migrene, spastisitet og uønskede muskelsammentrekninger. Folk flest forbinder Botox med kosmetisk behandling, men nær halvparten av forbruket er til ikke-kosmetiske tilstander.

Clostridium botulinum er en bakterie som produserer et stoff kalt botulinumtoksin. Dette stoffet fremstilles og renses for å produsere et sterilt produkt egnet for terapeutisk behandling. Etter at middelet er korrekt behandlet og fortynnet til riktig dose, injiseres det som oftest i hud eller muskel med en tynn nål. Her vil middelet ha innvirkning på muskulatur og hud slik at dens aktivitet reduseres. Denne effekten har som regel varighet på 3 til 4 måneder. Ved kosmetisk behandling av rynker er det i hovedsak den dynamiske rynken som har best effekt av behandlingen. Spesielt “sinnarynken”, de horisontale linjene i pannen og “kråkeføtter” har veldig god effekt av denne behandlingen.

Ofte kan en stressende hverdag føre til unormal høy aktivitet i ansiktsmuskulatur, noe som typisk leder til hodepine som er vanskelig å bli kvitt. For denne pasientgruppen vil behandling med Botox ikke bare gi et mer opplagt og bekymringsfritt utseende, men det kan også redusere forekomst av hodepine.

Ved denne klinikken får du behandling tilrettelagt for dine behov. Enhver person er unik både på utsiden og innsiden. Det er derfor viktig at du foretar Botox-behandling et sted hvor du kan være sikker på at injeksjonene er plassert og dosert av personell med kunnskap til å vurdere underliggende anatomi og individuell variasjon.

Botox kan ikke forhindre aldring, men det kan minke dens effekt på utseende og forebygger dannelse av nye rynker.

Pris

1 område

2.200 kr

2 område

3.300 kr

3 område

3.800 kr

Svettebehandling hender

5.600 kr

Svettebehandling armhuler

5.600 kr

Svettebehandling føtter

6.800 kr

Spenningshodepine eller migrene

3.800 kr

Tanngnissing eller maseter

3.400 kr

Gummy Smile

2.200 kr